top of page
Search

Přímá komunikační linka na obyvatele

Jak jako obec řešíte přímou komunikaci s obyvatelem? Jak předáváte obyvateli informace ze zasedání? Stane se, že někdy musíte obyvatele informovat o nenadálých událostech? Máte elektronickou úřední desku na svých web stránkách? Asi se shodneme, že taková úřední deska není dost flexibilní a nehodí se na všechny typy oznámení. Arthur nabízí užitečné funkce, jak komunikovat na přímo na obyvatele skrze mobilní rozhraní všechny typy zpráv.


Obyvatel pro komunikaci se samosprávou používá mobilní aplikaci, zástupci samosprávy zase informační systém (WEB) Arthur.city. Web rozhraní je dostatečně flexibilní a přátelské, aby zástupci samosprávy byli schopni spravovat větší objem zpráv a zároveň má obec tzv. trakovanou (uloženou a evidovanou) veškerou komunikaci s obyvatelem.

Obyvatel oslovuje samosprávu


V běžném životě samosprávy se vyskytují situace, kdy obec potřebuje zapojit občana, aby byla více flexibilní a schopna rychle reagovat na podněty. Obyvatel by měl samosprávu informovat o černých skládkách, hlásit problémy na veřejném majetku a předávat další někdy ne až tak důležité, avšak podstatné informace z území katastru.


Zapomeňte na formuláře, vyplňování šablon, chození na úřad apod. To již nefunguje. Lidi dnes fungují jinak. Arthur nabízí jednoduchou a efektivní cestu. Obyvatel, který má na svém mobilu aplikaci Arthur, vyfotí na ulici jednu nebo víc fotek, a fotografie odešle. Fotografie se společně s pozicí, kde byla vytvořena, zaregistruje s jedinečným klíčem identifikujícím uživatele. Pokud tyto informace nestačí, může uživatel připojit pár vět, případně zvukovou nahrávku. Zodpovědný pracovník za samosprávu převezme záznam, což se v mobilní aplikaci obyvatel okamžitě dozví. Samospráva může samozřejmě v případě potřeby obyvatele požádat o doplňující informace.


Jak obec informuje obyvatele


Arthur nabízí obcím možnost hromadně informovat obyvatele. Arthur totiž dokáže identifikovat zcela automaticky uživatele mobilní aplikace jako obyvatele dané obce (obyvatele pobývajícího v katastru obce). Tím odpadá obcím zdlouhavý proces přípravy, registrace obyvatel nebo evidence do databáze služby. Arthur potom hromadně takovým obyvatelům zasílá sdělení, které obec vytváří (a má je pod kontrolou). Obyvatel na takové sdělení může reagovat a tím obec získává důležitou zpětnou vazbu.


Arthur je modulární platforma, která poskytuje funkce dle očekávání zákazníka. Tyto funkce lze rozšiřovat a doplňovat podle potřeb. To platí i pro funkce komunikace mezi obcí a obyvatelem.


-- vlapon --

24 views0 comments

Comentários


bottom of page